Specialisaties

Project management

IMG werkt samen met de beste professionals op het gebied van project management. Samen met de professionals is IMG in staat een compleet projectteam op te zetten naar de behoefte van de opdrachtgever. Een succesvol project word niet per ongeluk gerealiseerd, maar door zorgvuldige planning en organisatie. IMG heeft ruime ervaring met het Management van projecten vanaf haalbaarheidsstudies tot einde realisatie. Dit met als doel projecten veilig, kwalitatief goed, op tijd en binnen het budget op te leveren.

Engineering

IMG heeft de afgelopen jaren onze opdrachtgevers mogen ondersteunen tijdens de Engineering van diverse grote industriële projecten. Als het gaat om Project Engineering, (field ) Engineering en design heeft IMG de juiste kennis in huis. Onze specialisten zijn in staat om tijdens de Feed, Basic en Detailed Engineering in iedere discipline een bijdrage te leveren aan een project.

Constructie

IMG is trots dat onze opdrachtgevers al jaren lang bouwen op onze expertise op het gebied van Construction Management, QA/QC, Commissioning, Werkvoorbereiding, Planning en Construction Supervisie. Onze specialisten vervullen een belangrijke rol tijdens de voorbereiding en uitvoering van Turnarounds en projecten. Voor het samenstellen voor uw site team bent u bij IMG aan het juiste adres.

Safety

IMG hecht grote waarde aan veiligheid binnen de industrie. Onze professionals op gebied van Safety Management verstaan hun vak.

Ze kunnen op de verschillende projecten werkzaamheden in kaart brengen, maatregelen opstellen en implementeren en toezicht houden op het naleven van deze maatregelen. Daarnaast samen met de klant het beleid dat gevoerd wordt evalueren en voorlichting en instructies geven over de risico’s. Dit met als doel dat iedereen aan het eind van de dag weer veilig thuis komt.